Samferdsel

EM Prosjekt tilbyr rådgivning og prosjektering for et bredt spekter av samferdselsprosjekter. Vi tilstreber å være tett på kunden og dens behov, levere fremtidsrettede og bærekraftige løsninger som forbedrer trafikkflyten, øker sikkerheten og minimerer miljøpåvirkningen. Vi kan bistå i alle prosjektfaser – fra skisse, til analyse, teknisk planlegging, til gjennomføring og oppfølging.

Veiplanlegging

Vi tilbyr helhetlige planer for alle typer veiprosjekter og oppgraderinger av eksisterende infrastruktur. Våre tjenester omfatter både strategisk og detaljert planlegging, med fokus på miljøpåvirkning, optimal trafikkflyt, trafikksikkerhet og integrasjon med andre transportløsninger.

Tekniske planer

Vi utarbeider tekniske planer for alle typer veianlegg, inkludert prosjektering av veitraseer, dreneringssystemer og teknisk infrastruktur. Våre løsninger er basert på en grundig vurdering av terreng, miljøpåvirkning og fremtidige behov, slik at prosjektene blir både effektive og bærekraftige.

Trafikkanalyse

Vi analyserer eksisterende og forventede nye trafikkmønstre. Dette for å identifisere kapasiteter, geometrisk utforming, flaskehalser, foreslå løsninger som kan forbedre trafikkflyten, øke sikkerheten og redusere kø og utslipp. Våre analyser gir deg et godt beslutningsgrunnlag for planlegging og gjennomføring av tiltak.

Bruanalyse

Vi gjennomfører analyser og tilstandsrapporter for bruer, med vurderinger av både konstruksjonens bæreevne og levetid. Vår erfaring sikrer pålitelige løsninger for vedlikehold, rehabilitering eller utvidelse av eksisterende bruer, samt prosjektering av nye konstruksjoner.

Massehåndteringsplan

For å sikre økonomisk og miljømessig bærekraft og kvalitet i samferdselsprosjekter, tilbyr vi utarbeidelse av massehåndteringsplaner. Hensikten er å dokumentere prosjektets mål med hensyn til å oppnå en bærekraftig miljøpåvirkning og at arbeider ikke medfører forurensningsspredning.Her utfører vi masseberegninger av jordmasser og andre materialer som kreves for prosjektet. Dette for å kunne oppnå en tilnærmet optimal gjenbruk av masser og materiell. Dette gir en optimal ressursutnyttelse og reduserer både kostnader og miljøpåvirkning..

Kontaktpersoner

Tom Henning Larsen

Driftsleder
Ingeniør / veiplanlegger
Tlf. 45615695

Kontakt oss i dag!