Geo, miljø og ledelse

EM Prosjekt i samarbeid med Geoteknia tilbyr et bredt spekter av rådgivningstjenester innen geo- og miljøteknikk, samt prosjekt- og byggeledelse. Vår ekspertise omfatter det meste fra grunnundersøkelser og forurensningsproblematikk til prosjektstyring og tiltaksplaner, der vi sikrer kvalitet, sikkerhet og miljøhensyn i alle faser av prosjektet.

Geoteknikk

Geoteknia tilbyr geoteknisk rådgivning og analyser for alle typer byggeprosjekter. Geoteknia innehar internasjonal ekspertise innen geoteknikk og grunnforhold og kan gi anbefalinger for fundamentering og stabilitet. Dette sikrer trygge og kostnadseffektive løsninger, enten det er snakk om bygging på ustabil grunn eller komplekse terrengforhold. For mer info se Geoteknia.no

Tiltaksplan

Vi utarbeider tiltaksplaner for miljøtiltak og grunnarbeider i samsvar med gjeldende lover og forskrifter. Våre planer sikrer at nødvendige tiltak blir gjennomført på en måte som beskytter både miljøet og prosjektets fremdrift.

Grunnundersøkelser

Våre grunnundersøkelser gir deg full oversikt over grunnforholdene før bygge- eller anleggsprosjekter igangsettes. Dette inkluderer boring, prøvetaking og analyse for å vurdere bæreevne, stabilitet og mulige utfordringer knyttet til grunnvann og setningsskader.

Forurenset grunn

Vi gjennomfører undersøkelser og analyser for å identifisere forurensninger, samt utarbeider forslag til tiltak for trygg og lovlig håndtering. Vår erfaring med miljøsanering sikrer at risikoen for skade på helse og miljø minimeres.

Infiltrasjonstest

For prosjekter som krever vurdering av infiltrasjonsevne, gjennomfører vi infiltrasjonstester for å sikre at vannhåndtering og dreneringsløsninger fungerer optimalt. Dette er viktig både i forbindelse med overvannshåndtering og for å forhindre vannrelaterte skader på bygninger og infrastruktur.

Prosjekt- og prosjekteringsledelse, byggeledelse

Vi tilbyr komplett prosjekt- og byggeledelse for alle typer prosjekter. Vårt team sikrer at prosjektene dine gjennomføres innenfor avtalt tidsramme, budsjett og kvalitet. 

Vi koordinerer prosjektering, innkjøp og bygging, og fungerer som bindeleddet mellom alle involverte aktører for å sikre et smidig prosjektforløp.

Kontaktpersoner

Jon Ola Eid

Prosjekteringsleder / Verneombud
Senior Ingeniør
Tlf. 95989939

Kontakt oss i dag!